Verstopte afvoer

In uw woning liggen meters en meters aan afvoerleidingen. Deze kunnen door de tijd heen verstopt raken. Vaak zijn deze verstoppingen snel en eenvoudig op te lossen. Lukt het u niet om dit zelf op te lossen, dan is een loodgieter in Spijkenisse nodig. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bel vandaag nog!

Heeft u last van een verstopte afvoer in Spijkenisse?

Een verstopte afvoer kan niet alleen hinderlijk zijn maar is ook erg onhygiƫnisch. Als het niet lukt om de verstopping zelf te verhelpen of als het probleem steeds weer terugkomt, dan helpen wij u graag om definitief van de verstopping af te komen.

Oorzaken van een verstopte afvoer

Er zijn talloze redenen waarom een afvoer verstopt kan raken, maar uit onze jarenlange praktijkervaring blijkt dat verkeerd gebruik van de afvoer de belangrijkste oorzaak is. Vaak spoelt men uit gemakzucht van alles door de gootsteen, zoals vet en etensresten. Hierdoor kan de afvoer gemakkelijk verstopt raken of dichtslibben. Ook het wegspoelen van grote hoeveelheden haar, zeep en tandpasta kan tot verstoppingen leiden. Een verstopping komt altijd ongelegen, wij staan daarom 24/7 voor u klaar.

Hoe verhelpen wij de verstopping?

Wij sturen een van onze werkbussen naar u toe, die zijn uitgerust met mechanische verenmachines met verschillende reinigingsstukken, machines voor het reinigen met hoge waterdruk en rioolcamera’s. Hierdoor kunnen we elke verstopping uitstekend lokaliseren en verhelpen! De klus is vaak ook binnen enkele uren geklaard door de jarenlange ervaring van de loodgieter.

Onze vakmensen zijn niet alleen snel en professioneel, maar werken ook tegen zeer voordelige tarieven. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen als u last heeft van een verstopte afvoer!

Kan een verstopping nog wachten tot de eerst volgende werkdag? Doe dit! zo voorkomt u onnodige toeslagen zoals nachttoeslag of weekend tarief. Moet de verstopping in de afvoer direct opgelost worden? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar!