loodgieter spijkenisse

Ontstoppen

Werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

0181-201022
Riool verstopt Spijkenisse
Wij werken in de volgende regio
24/7 logo

Heeft u last van een verstopte afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Vaak kunt u dit probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Wij verhelpen razendsnel en kundig de verstopte leiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, neem dan direct contact met ons op.

Afvoer verstopping verhelpen

Dichtzittende afvoeren zijn een veel voorkomend probleemgeval. De opstopping treedt nimmer meteen op, maar groeit in de loop der tijd, totdat de hele afvoer verstopt is en er geen water meer door kan stromen. U kunt proberen dit probleem zelf te verhelpen met particulier beschikbare ontstoppingsmiddelen zoals soda en een ontstopper. Als de verstopping niet te fixen is, zult u hinder ondervinden van het water en de stank. Als de verstopping dieper in de afvoerleiding zit, is het aan te raden om contact opnemen met een deskundige ontstopping expert om schade van de afvoer te vermijden.

Riool afvoer verstopping verhelpen

De riolering is de afvoer waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding vinden. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt veel toegepast om de verstopping te identificeren.

Het niet verhelpen van een verstopt afvoer heeft strekkende gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in de woning.

Ondergelopen kelder

Stormachtige regenval of een verstopping in het rioleringssysteem kunnen lekken in de kelder of het souterrain veroorzaken. Want het hoofdriool de uitbundige hoeveelheid water nooit aankan, bouwt de druk zich op en veroorzaakt ten slotte lekkage. Is de kelder of het souterrain volgelopen? Neem dan contact met ons op: onze loodgieters zullen de kelder legen en het gat of de verstopte leiding direct verhelpen.

Keuken gootsteen verstopping verhelpen

Een verstopte gootsteen komt met regelmaat voor, omdat de afvoerleiding van een gootsteen vaak smaller van diameter is dan een normale afvoerleiding. Daardoor kan er vaker een stremming ontstaan. De verstopping is vaak zelf op te lossen door een ontstopper te gebruiken en de sifon schoon te maken. Wanneer dit niet de verstopping oplost dan helpt loodgieter Spijkenisse u graag verder. Wij zullen de opstopping dan proberen op te lossen doormiddel van een mechanische veer of andere remedies. Heeft u acuut een loodgieter nodig en woont u in Spijkenisse, neem onmiddellijk contact op met de loodgieter op het tel: 0181-201022

Toilet verstopping verhelpen

De wc is misschien het meest gebruikte sanitair element in uw woning. Een dichtzittende toilet is uitermate ellendig en een smerig karwei om dit zelf op te lossen. Een verstopt toilet brengt enorm veel water en stank overlast met zich mee. Een beginnende opstopping is vaak zelf te herstellen met afvoerontstoppingsmiddel of een ontstopper. Wij raden u ten strengste af om met eigen gereedschap in de WC pot de opstopping te verwijderen. De kans op blijvende schade aan de toilet pot of de afvoer is ontzettend groot. Indien u de opstopping niet zelf kunt herstellen, bel dan onze loodgieter. Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste technieken om vlot en deskundig een verstopte WC op de lossen.

Doucheputje verstopping verhelpen

Het doucheputje moet een uitbundige hoeveelheden water afvoeren. Het is dus van vitaal belang dat het doucheputje niet verstopt raakt. Indien de leiding verstopt raakt of nauwelijks doorstroomt, zal de badkamer onder water komen te staan. Obstructies in het doucheputje komen met regelmaat voor door de ophoping van lichaamsvet en haren. Het is zeer moeizaam om een verstopping te mijden, wegens wat er in de doucheput verzeild raakt. Wanneer de verstopping niet met een ontstoppingsmiddel kan worden opgelost, is het verstandig een loodgieter te contacteren. We gebruiken gevariëerde methodes om de opstopping uit de afvoer te halen.

js_loader
Heeft u een opstopping in de afvoerkanaal? Wacht niet en bel ons. Loodgieter Spijkenisse is dag en nacht beschikbaar, ook in het weekeinde en op feestdagen. Bel: 0181-201022