Verstopping in de badkamer

Heeft u last van verstoppingen in de badkamer? Geen nood! Loodgieter Spijkenisse verhelpt vakkundig en snel. Wij kunnen veelal binnen 1 uur bij u ter plaatse zijn.

Problemen met een verstopping in de badkamer?

De badkamer is de plek waar u moet kunnen ontspannen en tot rust moet kunnen komen. Maar wat als het water niet meer normaal wegloopt uit uw wastafel of als na iedere douchebeurt de vloer blank staat dan is dit enorm vervelend. Problemen in de badkamer zijn vaak de taak voor de loodgieter. Schakel daarom onze professionele hulp in!

Wanneer heeft u een loodgieter nodig?

Als het water in uw badkamer steeds moeilijker wegloopt of als er luchtbelletjes ontstaan tijdens het leeglopen van uw bad of wastafel, is de kans groot dat er sprake is van een beginnende verstopping in de badkamer. Als u snel handelt, kunt u het probleem zelf oplossen met bijvoorbeeld een plopper of ontstoppingsmiddelen die verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Wees echter voorzichtig met chemische middelen, omdat ze uw afvoer en riool blijvend kunnen aantasten of zelfs beschadigen.

Als u de verstopping niet zelf kunt verhelpen dan staan wij voor u klaar. Wij zijn werkzaam in Spijkenisse en omgeving. We kunnen de afvoeren in uw badkamer op verschillende manieren ontstoppen, bijvoorbeeld met hoge waterdruk of met behulp van een speciale verenmachine. Onze vakmannen werken snel, professioneel en tegen voordelige tarieven. Zo kunt u snel weer genieten van uw badkamer!

Direct een loodgieter nodig? Wacht dan niet langer en bel met een van onze monteurs. Wij zijn 24/7 bereikbaar!