Riool ontstoppen Spijkenisse

Riool verstopt? Ons team verhelpt elke hardnekkige verstopping

Een riool verstopping in de woning is enorm vervelend. Onze team Riool ontstoppen Spijkenisse helpt u graag verder! Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen, waaronder ongemak en nare geuren. Het riool is aangesloten op verschillende leidingen, zoals die van het toilet en de douche. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een verstopt riool, waaronder veroudering van het rioolsysteem. Als u dit probleem wilt oplossen, kunt u op ons rekenen. Onze ontstoppingswagens zijn snel ter plaatse en we hebben al het benodigde materiaal bij ons. Zo is de verstopping snel verholpen!

1 telefoontje is genoeg: 0181-201022

Wij begrijpen dat het hebben van een niet-functionerende riolering voor u erg vervelend is en u snel geholpen wilt worden. Slechts één telefoontje is genoeg om onze specialisten in te schakelen. Wij werken professioneel en hebben al het benodigde materiaal in huis om iedere verstopping te verhelpen. Zo is uw riool snel weer perfect werkend!

Rioollekkage

Er zijn verschillende redenen waarom er rioollucht in uw woning kan ontstaan. Een mogelijke oorzaak is dat de riolering onjuist is aangelegd, waardoor rioollucht kan ontstaan wanneer de rioolaansluiting lager ligt dan het straatniveau of wanneer de ontluchtingspijp verkeerd geplaatst is. Daarnaast kan een gebrekkige ontluchting van de binnenriolering of een defect stankslot leiden tot stankoverlast.

Rioolinspectie met camera

Al onze voertuigen hebben hoogwaardige riool camera's bij zich. Mocht dit nodig zijn dan kunnen wij het riool inspecteren met de camera. Zo weet u precies wat de huidige staat van uw rioolsysteem is en kunnen eventuele mankementen voorkomen worden. Mochten wij een verstopping ontdekken dan kunnen wij deze ook direct voor u oplossen.

Onze rioolcamera's zijn in staat om zowel foto's als video-opnames te maken. Bovendien zijn ze uitgerust met sensoren genaamd "Navy Track", die zich bevinden in de spuit- of camerakop. Deze sensoren vangen een signaal op vanuit de rioolbuis, waardoor wij bovengronds de locatie en diepte van de rioolbuizen kunnen bepalen.

Riool inspectie bij verstopping

Als u te maken heeft met een hardnekkige verstopping in uw riolering en onze vakmannen de oorzaak verder moeten onderzoeken, dan kan camera-inspectie een uitkomst. In overleg kunnen wij de leidingen controleren met behulp van een rioolcamera.

Wij bieden camera-inspectie aan tegen zeer voordelige tarieven. Indien uit de inspectie blijkt dat de verstopping zich aan de gemeentezijde van de erfgrens bevindt, worden de kosten veelal door uw gemeente vergoed.

Riool reparatie

Een kapotte riolering moet zo snel mogelijk worden verholpen, omdat niemand lang zonder het riool kan wonen! Wij begrijpen dit als geen ander en zijn daarom dag en nacht bereikbaar om uw kapotte riool te herstellen. Onze specialiteit ligt bij rioolreparatie, maar als (een deel van) de riolering niet meer te redden is, dan kunnen wij uw riolering ook renoveren met de nieuwste technieken.

Last van terugkomende riool verstopping?

Heeft u regelmatig te maken met een verstopte riolering? Is er een aanhoudende rioolgeur in uw woning? Of wordt u geteisterd door rioolvliegjes? Dan kan er mogelijk iets mis zijn met uw riolering. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende problemen, zoals een breuk, verzakking, lekkage, verkeerde aanleg of verstopping. Gelukkig kunt u voor rioolreparatie in Spijkenisse bij ons terecht. Maak vandaag nog een afspraak met onze riool monteurs, bel: 0181-201022

Preventief riool onderhoud

Het is altijd vervelend als er problemen zijn met uw riolering, omdat deze problemen veel ongemak kunnen veroorzaken. Daarom is het verstandig om problemen in het riool zoveel mogelijk te voorkomen. Rioolreiniging speelt hierbij een cruciale rol. Als u ervoor kiest om uw rioolsysteem periodiek te laten onderhouden, voorkomt u dat de leidingen dichtslibben en er een opstoppingen ontstaat waardoor het riool niet meer werkt. Bovendien bespaart u hiermee vaak de hoge kosten van een spoedreparatie!

Afvoer- en rioolbuizen kunnen langzaam dichtslibben door vuil, vet en zeepresten. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle leidingen schoongemaakt, waardoor ze weer hun oorspronkelijke diameter krijgen en het water soepel kan weglopen. Bij problemen in het riool, kan een rioolcamera van binnenuit naar de rioolbuis worden gekeken om eventuele problemen op te sporen voordat ernstige schade of verstoppingen ontstaan.

Waarom kiest u voor ons?

Lokale loodgieter

Wij werken vanuit Spijkenisse en kunnen hierdoor veelal binnen 1 uur* bij u op de stoep staan!

Kwaliteit en duurzaamheid

Ons team van ervaren loodgieters leveren kwaliteit werk af en gebruiken hierbij duurzame materialen

24/7 bereikbaar

Een verstopping of lekkage komt altijd ongelegen. Daarom zijn onze monteurs 24/7 bereikbaar.