Ontstoppen Spijkenisse

De expert in het verhelpen van verstoppingen

Zoekt u een allround loodgieter die uw verstopte afvoerleidingen ontstopt? Kijk dan niet verder. Onze team Ontstoppen Spijkenisse helpt u graag verder! Ook grote verstoppingen in het riool is geen enkel probleem. Onze monteurs werken van uit Spijkenisse en werken onder anderen in De Hoek, Biert, Simonshaven, Hekelingen, Moleneind. Wij werken binnen een straal van 25 kilometer rondom Spijkenisse.

Veel voorkomende werkzaamheden die wij binnen no-time verhelpen

Afvoer ontstoppen

Uw afvoeren krijgen veel te verwerken, het kan dus voorkomen dat vet en voedselresten zich ophopen in de afvoerbuizen. Uiteindelijk raakt dit verstopt waardoor het water niet meer goed weg loopt. Vaak kunt u dit oplossen met diverse huis-tuin-en-keuken middelen. Zie onze kennisbank voor tips. Wanneer de verstopping hardnekkig is zult u een loodgieter moeten inschakelen. Een verstopte afvoer kent geen tijd en komt altijd ongelegen. Onze monteurs verhelpen snel en kundig uw verstopte afvoer, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Riool afvoer ontstoppen

Het rioolsysteem de “aorta” van uw woning. Alle afvoeren komen uit in de riolering. Het is dus van groot belang dat u geen opstopping in het riool krijgt. Wanneer u merkt dat bepaalde afvoeren niet meer goed functioneren of de toilet spoelt niet meer goed door dan is het verstandig om de loodgieter te bellen. Wij kunnen vaak telefonisch een inschatting maken of een loodgieter ter plaatse moet komen.

Wij voeren doorgaans rioolinspecties uit met een rioolcamera in combinatie met riool reparaties en onderhoud. Zo blijft uw rioolsysteem in top conditie en komt u niet snel voor vieze onverwachte verrassingen te staan. Voorkomen is beter dan genezen. Voor al uw wensen en budget bieden wij een passende oplossing.

Gootsteen ontstoppen

De gootsteenafvoer raakt vaak verstopt wanneer u dit niet onderhoud. Door het afspoelen van de bijv. de vaat komt het vaak voor dat vetten en andere resten zich ophopen in de leiding. Een verstopte gootsteen kan enorm vervelend zijn en kan er ook voor zorgen dat er een verstopping dieper in het riool systeem ontwikkeld. Om dit te voorkomen moet u de gootsteenafvoeren goed onderhouden. Is de afvoer verstopt? Schroom dan niet om de loodgieter in te schakelen. Wij verhelpen dit probleem dagelijks.

Toilet / wc ontstoppen

De toilet is wellicht het meest gebruikte sanitair element in uw woning. Het is dus van groot belang dat uw toilet goed blijft doorspoelen. Heeft u bijvoorbeeld een verstopping in het riool dan kan dit effect hebben op de toilet. De toilet begint borrelen en spoelt niet meer goed door. Dit is het eerste signaal van een grote verstopping. Om te voorkomen dat de toilet overstroomt met riool water belt u een van onze loodgieters. Zij verhelpen een verstopt toilet in een mum van tijd.

Doucheputje ontstoppen

De douche wordt doorgaans dagelijks gebruikt. Het doucheputje krijgt dus ook dagelijks een grote hoeveelheid water te verwerken. In dit water zitten vaak haren en lichaamsvetten. Deze combinatie is funest voor de afvoer in de douche. De vetten hechten zich aan de wand van de afvoerleiding en de haren zorgen ervoor dat er steeds meer vetten en resten zich ophopen. Uiteindelijk is de afvoer verstopt en werkt deze niet meer. Het verhelpen van een verstopte doucheputje is een eenvoudige klus. Zie onze kennisbank. Lukt het echter niet om de verstopping te verhelpen dan zal een loodgieter uit Spijkenisse moeten langskomen. Grote kans dat de verstopping dieper in de afvoer zit dan het lijkt. Onze mensen weten hier raad mee en verhelpen snel en kundig de afvoer van de douche.

Verstopte afvoer vaatwasser of wasmachine

Apparaten die veel water verbruiken zoals een vaatwasser of wasmachine moeten ook veel afval water afvoeren. Hierdoor kunnen de afvoeren verstopt raken. Bij vaatwassers hopen vaak vet en voedselresten zich op in de afvoer. Wasmachines kunnen verstopt raken door vezels uit kleding of objecten die er niet in horen. Wij verhelpen in elk geval de verstopping.

Overstroomde kelder / souterrain verhelpen

De kelder en souterrain zijn het laagste punt in de woning. Heeft u een verstopte leiding of lekkage. Dan zijn dit vaak de eerste ruimtes die vol raken. Deze ruimtes komt u ook niet vaak waardoor een lekkage vaak onopgemerkt blijft. Uiteindelijk raakt de kelder vol en kan deze overstromen. Enorm vervelend en kan een grote schadepost met zich meebrengen. Ook tast het water alles aan wat in de kelder of souterrain ligt. Onze monteurs hebben geruimte ervaring in het leegpompen van overstroomde en volgelopen souterrains. Heeft u hulp nodig bij het verhelpen van dit probleem. Bel ons dan vandaag nog! Kijken wij in de planning hoe snel wij bij u ter plaatse kunnen zijn.

Waarom kiest u voor ons?

Lokale loodgieter

Wij werken vanuit Spijkenisse en kunnen hierdoor veelal binnen 1 uur* bij u op de stoep staan!

Kwaliteit en duurzaamheid

Ons team van ervaren loodgieters leveren kwaliteit werk af en gebruiken hierbij duurzame materialen

24/7 bereikbaar

Een verstopping of lekkage komt altijd ongelegen. Daarom zijn onze monteurs 24/7 bereikbaar.