loodgieter spijkenisse

Loodgieter Vlaardingen

Onze andere diensten
Riool verstopt Vlaardingen
js_loader
Altijd beschikbaar

Maak een afspraak

0181-201022
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Vlaardingen
Snel een loodgieter in Vlaardingen nodig?
0181-201022​

Gangbaar maken van een verstopte leiding

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de keuken, douche, badkamer of toilet? Veelal kunt u dit probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Loodgieter Vlaardingen verhelpen vlot en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen dringend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Waterlekkage in de badkamer verhelpen

Een waterlek in de woning kan een heuse nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je woonhuis kan aandoen en hoge herstelkosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor de groei van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan daardoor een aanslag op je dagelijkse routine vormen. Daardoor is het van vitaal belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer je een lekkage in de woning vindt. Het is cruciaal om snel te handelen om verdere schade en ellende te voorkomen.

Verhelpen lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en prijzige reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de ervaring en expertise meegenomen om elke soort lekken aan het dak op te sporen en te verhelpen. Tevens kunnen onze monteurs u suggereren over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of aangetast timmerwerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en repareren mits noodzakelijk. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze offerte aan.

Dichte het riool herstellen

De riolering is de afvoer waar alle afvoeren samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die meestal niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Vlaardingen

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft vergaande gevolgen zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in uw woning.

CV systemen

De cv regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de boiler zo optimaal en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Vlaardingen helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler werkzaamheden. Een correct onderhouden en moderne ketel is sterker en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in de woning.

24 uur loodgieter - wij zijn dienstbaar

De spoed loodgieterdienst is specifiek ontworpen voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Hinder van lekken of een ernstige verstopte leiding? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstopte rioleringen en het installeren van nieuw leidingwerk zijn enkele van de hoofdzakelijke opdrachten. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijv. uw CV installatie.
Antwoord: Wij komen uit Spijkenisse en komen graag bij u langs in oa Beerenplaat, Piershil, Heenvliet, Poortugaal, Goudswaard, Zinkweg, Pernis, Rhoonse Veer, Zwartsluisje, Oud-Beijerland.
Antwoord: spoed diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het normale tarief. Onze loodgieter kan u vaak telefonisch een prijsinschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan variëren tussen elk jaar tot elke twee of drie jaar.
Antwoord: eenvoudige verstoppingen zijn vaak zelf goed te verhelpen door het gebruik van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit om extra uitgaven aan de loodgieter te voorkomen. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.