Loodgieter Schiedam

Wij rijden in de regio Schiedam en zijn doorgaans binnen 1 uur op locatie

Ervaren monteurs

Kwaliteit en traditioneel

Dag en nacht bereikbaar

Sanitaire toppers

Wij bedienen u snel met de onderstaande problematiek

Ons werkgebied

Onze experts komen snel bij u langs. In de onderstaande regio's kunnen onze experts doorgaans binnen 1 uur* bij u op de stoep staan

Heijplaat, Vlaardingen, Zouteveen, Pernis, Hoogvliet, Carnisse, Ter Lucht, Maasland, Maassluis, Poortugaal en uiteraard Schiedam

Allround loodgieter

Ook helpen wij u graag bij de onderstaande sanitaire oplossingen

Vlotte communicatie en heldere afspraken vinden wij enorm belangrijk
loodgieter Schiedam aan het werk bij klant

Loodgieter Schiedam

Bent u op zoek naar een loodgieter in Schiedam? Onze monteurs staan dag en nacht voor u klaar. Wij assisteren u graag bij alle mogelijke soorten verstopte afvoeren en lekkages. Staat uw CV in een storing? ook dan komen wij vlot bij u langs om dit te maken!

Omdat wij dag & nacht bereikbaar zijn kunnen onze loodgieters doorgaans binnen 1 uur op uw locatie zijn.

Denkt u dat u een loodgieter nodig heeft? Bel kosteloos met een van onze experts. Zij kunnen telefonisch veelal constateren of een loodgieter ter plaatse moet komen.

Wij zijn u snel van dienst

ontstoppen gootsteen in Schiedam

Ontstoppen Schiedam

Zoekt u een veelzijdige loodgieter die uw verstopte afvoerleidingen ontstopt? Kijk dan niet verder. Onze team Ontstoppen Schiedam helpt u graag verder. Afvoer in de keuken verstopt? Doucheput verstopt? Geen paniek. Wij herstellen alle soorten verstoppingen, maar ook grote verstoppingen in het riool is geen enkel probleem. Bel met onze experts.

Riool ontstoppen Schiedam

Een riool verstopping in de woning is zeer ergerlijk. Onze team Riool ontstoppen Schiedam helpt u graag verder. Een riool verstopping kan voor grote ergernis zorgen, zoals ongemak. De hoofdafvoer is aangesloten op meerdere leidingen, zoals die van het toilet en de douche. Bel direct met onze vakmannen via het volgende nummer ingeval uw riool verstopt is.

lekkage leiding repareren

Lekkage verhelpen Schiedam

Een waterlekkage in de woning is zeer irritant, ook omdat waterschade gigantisch duur kan zijn. Onze team Lekkage verhelpen Schiedam lost uw lekkage op! Langdurige lekkages kunnen voor vervelende stank overlast zorgen en is daarnaast een broedplaats van gevaarlijke schimmels. Aarzel niet en bel vandaag nog met onze specialisten.

Lekdetectie Schiedam

Als u niet exact weet waar een lekkage zich bevindt, is het onmogelijk om het op te lossen. Ons team Lekdetectie Schiedam staat voor u paraat met onze detectie service. Wij zijn de expert als het gaat om het vinden van verschillende soorten lekkages, zoals plafondlekkages, rioollekkages en leidinglekkages. Neem contact met ons op om een lekdetectie in te plannen.

wc ontstopt Schiedam

WC verstopt Schiedam

De WC begint te borrelen en spoelt niet meer door. Dit is de belangrijkste aanleiding van een grote verstopping. Is uw toilet verstopt? Geen paniek. Ons team WC ontstoppen Schiedam komen u te hulp. Wij komen zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen. Om te vermijden dat het toilet overstroomt met riool water belt u onze experts. Wij verhelpen een verstopte toilet in een handomdraai.

CV storing Schiedam oplossen

CV storing oplossen Schiedam

De cv-ketel geeft het huis warmte. Indien er een storing is in dit systeem, dan voelt u dit direct. De radiator houdt op met opwarmen of de douche krijgt geen warm water. CV storingen worden meestal verholpen een handmatige reset, echter als dit de storing niet oplost, neem dan contact op met onze specialisten. Ons team CV storing oplossen Schiedam is altijd bereikbaar.

Wat onze klanten zeggen

Google reviews

Apparatuur om verstoppingen te verhelpen

Wij gebruiken altijd de nieuwste methodes en apparatuur om onze werkzaamheden uit te voeren. Zo…

Verstopte afvoer

In uw woning liggen meters en meters aan afvoerleidingen. Deze kunnen door de tijd heen…