loodgieter spijkenisse

Loodgieter Oud-Beijerland

Onze andere diensten
Riool verstopt Oud-Beijerland
js_loader
24/7 tot uw dienst

Neem contact op

0181-201022
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Oud-Beijerland
Loodgieter in Oud-Beijerland nodig?
0181-201022​

Ontstoppen dichte afvoerleiding

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het slim om de loodgieter te bellen. Loodgieter Oud-Beijerland verhelpen vlot en kundig de dichte leiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping urgent is, neem dan meteen contact met onze monteurs op.

Lekkage gevonden in de woning?

Een waterlekkage in huis is een echte nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan de woning en hoge reparaties, maar in het slechtste situatie veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Kortom, een lekkage is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een waterlek in uw huis geconstateerd, is het enorm belangrijk om direct actie te ondernemen.

Last van daklekkage

Lekkages aan het dak is vaak een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en expertise in huis om iedere mogelijke lekken op het dak te vinden en te verhelpen. Tevens kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen framewerk. Bovendien kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen als dit nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dichte het riool verhelpen

Het riool is de afvoer waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is de betere oplossing. Het riool is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding vinden. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor instrumenten nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt veel gebruikt om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Oud-Beijerland

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in het verblijf.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van groot belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter in Oud-Beijerland zal u graag helpen in al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft tevens een flinke besparing op de stookkosten, comfort en warmte in uw woning.

Meteen een nood monteur nodig?

De loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een enorme opstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de afvoer en een gebarsten waterleiding.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze monteur!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstopte rioleringen en het installeren van nieuw leidingwerk zijn enkele van de hoofdzakelijke opdrachten. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijv. uw CV installatie.
Antwoord: Wij komen uit Spijkenisse en komen graag bij u langs in oa Beerenplaat, Piershil, Heenvliet, Poortugaal, Goudswaard, Zinkweg, Pernis, Rhoonse Veer, Zwartsluisje, Oud-Beijerland.
Antwoord: spoed diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het normale tarief. Onze loodgieter kan u vaak telefonisch een prijsinschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan variëren tussen elk jaar tot elke twee of drie jaar.
Antwoord: eenvoudige verstoppingen zijn vaak zelf goed te verhelpen door het gebruik van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit om extra uitgaven aan de loodgieter te voorkomen. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.