Loodgieter Heijplaat nodig?

Wij rijden in de omgeving Heijplaat en zijn vaak binnen 60 minuten op locatie

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en traditioneel

24/7 bereikbaar

De betere loodgieter

Wij bedienen u direct met de onderstaande problemen

Ons werkgebied

Onze monteurs komen direct bij u langs. In de onderstaande regio's kunnen wij vaak binnen 60 minuten* bij u op de stoep staan

Carnisse, Poortugaal, Hoogvliet, Rhoon, Rhoonse Veer, Schiedam, Windas, Smitshoek, Meeuwenplaat, Kerkhuurt en uiteraard Heijplaat

Allround loodgieter

Wij zijn bovendien gespecialiseerd in de onderstaande veel voorkomende problemen

Vlotte communicatie en duidelijke afspraken vinden wij uiterst belangrijk
loodgieter Heijplaat aan het werk bij klant

Loodgieter Heijplaat

Bent u op zoek naar een loodgieter in Heijplaat? Onze monteurs staan dag en nacht klaar. Wij helpen u graag bij alle soorten verstoppingen, lekkages en afvoeren. Heeft uw CV ketel een storing? ook dan komen wij direct bij u langs om dit te maken!

Omdat wij 24/7 beschikbaar zijn kunnen onze loodgieters vaak binnen een uur op uw locatie zijn.

Heeft u een loodgieter nodig? Bel vrijblijvend met een van onze specialisten. Zij kunnen via de telefoon regelmatig beoordelen of een technicus ter plaatse moet komen.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar

ontstoppen gootsteen in Heijplaat

Ontstoppen Heijplaat

Op zoek naar een veelzijdige loodgieter die uw verstopte afvoerleidingen ontstopt? Dan zit u goed. Onze team Ontstoppen Heijplaat helpt u graag verder! Keukenafvoer dicht? Doucheputje verstopt? Geen nood! Wij herstellen diverse soorten verstoppingen, ook grote verstoppingen in het riool is geen probleem. Bel met onze experts.

Riool ontstoppen Heijplaat

Een verstopt riool in de woning is uiterst ellendig. Onze team Riool ontstoppen Heijplaat helpt u graag verder! Een verstopt riool kan voor veel ergernis zorgen, zoals nare geuren en rioolvliegjes. Het riool is aangesloten op meerdere afvoeren, zoals die van het toilet en de badkamer. Bel direct met onze vakmannen via het volgende nummer ingeval uw afvoer verstopt is.

lekkage leiding repareren

Lekkage verhelpen Heijplaat

Een waterlek in de woning is uiterst vervelend, ook omdat waterschade gigantisch prijzig kan zijn. Onze team Lekkage verhelpen Heijplaat verhelpt uw lekkage! Langdurige lekken kunnen voor enorme geur overlast zorgen en is tevens een speeltuin van gevaarlijke schimmels. Wacht niet te lang en neem onmiddelijk contact met ons op!

Lekdetectie Heijplaat

Als u niet precies weet waar een lek zit, kan het moeilijk zijn om dit op te lossen. Ons team Lekdetectie Heijplaat staat voor u klaar met onze detectie dienst. Wij zijn de kenner op het gebied van het lokaliseren van diverse soorten lekken, zoals plafondlekkage, rioollekkage en leidinglekkage. Lekkage in de woning? Maak vandaag een afspraak.

wc ontstopt Heijplaat

WC verstopt Heijplaat

Het toilet begint te borrelen en spoelt niet meer vlot door. Dit is de belangrijkste aanleiding van een toekomstige verstopping. Is uw WC verstopt? Geen paniek! Ons team WC ontstoppen Heijplaat komen u te hulp. Onze loodgieters komen snel langs om het probleem te verwijderen. Om te voorkomen dat het toilet overstroomt met water neemt u contact op met onze monteurs. Onze monteurs ontstoppen een verstopte toilet in no-time.

CV storing Heijplaat oplossen

CV storing oplossen Heijplaat

De cv-ketel geeft uw woning warmte. Wanneer er een verbreking is in de centrale verwarming, dan merkt u dit direct. De radiator houdt op met verwarmen en/of de douche geeft geen warm water. Een storing in de CV wordt vaak opgelost door de cv-ketel te resetten, maar als dit de storing niet verhelpt, bel dan met onze CV monteur. Ons team CV storing oplossen Heijplaat is dag en nacht bereikbaar.

Wat onze klanten zeggen

Google reviews

Apparatuur om verstoppingen te verhelpen

Wij gebruiken altijd de nieuwste methodes en apparatuur om onze werkzaamheden uit te voeren. Zo…

Verstopte afvoer

In uw woning liggen meters en meters aan afvoerleidingen. Deze kunnen door de tijd heen…