Lekkage Spijkenisse

Ons team verhelpt hardnekkige lekkages

Een lekkage in de woning is enorm vervelend, zeker omdat waterschade enorm prijzig kan zijn. Onze team Lekkage Spijkenisse helpt u graag verder! Daarnaast kan het niet verhelpen van een lekkage zorgen voor overlast zoals nare geuren en schimmelvorming in de woning. Schimmels in de woning is zeer ongezond en verschillende vormen kunnen u enorm ziek maken. Wij helpen u snel en kundig met het opsporen en verhelpen van (water) lekkage. Naast waterlekkage verhelpen wij ook gaslekkages en ook de meest voorkomende lekkages zoals;

Lekdetectie

Ervaart u momenteel een lekkage, maar weet u niet waar deze zich precies bevindt? Wij kunnen deze lekkage opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur, zonder dat we hierbij hoeven te hakken of breken. Dankzij onze lekdetectietechnologie hoeft u geen onnodige kosten te maken voor sloop- en herstelwerk. Bovendien vergoeden verzekeraars vaak de kosten van lekdetectie!

Nadat wij een lekdetectie in Spijkenisse voor u hebben uitgevoerd, zullen wij u een gedetailleerd rapport aanbieden met onze bevindingen. In dit rapport beschrijven wij nauwkeurig waar de oorsprong van de lekkage zich bevindt. Indien gewenst kunnen wij ook de lekkage, afhankelijk hoe groot deze is, gelijk voor u herstellen.

Daklekkage

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de kennis en competentie om elk soort lekkage te lokaliseren en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of water aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Gootsteen lekkage

De gootsteen is veelal de afvoer in de keuken. Het afspoelen van borden kan er bijv. voor zorgen dat naar verloop van tijd de afvoer of gootsteensifon verstopt raakt. Deze hardnekkige verstoppingen zijn veelal makkelijk te fixen. Wanneer verholpen kan worden dan springen onze monteurs graag te hulp. Tevens kunnen wij een lekkende kraan razendsnel en vakkundig verhelpen.

Badkamer lekkage

In de badkamer zitten veel water- en afvoerleidingen verwerkt. Het komt dus regelmatig voor dat er problemen zoals een verstopte afvoer of een lekkage in de badkamer. Door de grote hoeveelheid water is het van groot belang dat u direct de loodgieter inschakelt. Zeker als uw badkamer zich op de eerste verdieping bevind en u waterdruppels aan het plafon ziet hangen. Weet u niet zeker of u een badkamer lekkage heeft, dan bied lekdetectie een uitkomst.

Lekkage in de WC / toilet

Een lekkage in de wc is wanneer er water ontsnapt uit de toiletpot of het reservoir, waardoor er mogelijk water op de vloer lekt of er een voortdurend geluid van stromend water te horen is. Dit kan komen door verschillende factoren zoals; een kapotte afdichting, een beschadigd of versleten onderdeel of een verstopping in de afvoer. Het is belangrijk om een lekkage in de wc zo snel mogelijk te repareren om waterschade aan de vloer of muren te voorkomen.

Gebarsten of gebroken leidinglekkage

Een gebarsten leiding kan veel schade veroorzaken. Dit resulteert in vanzelfsprekend veel waterschade. Wanneer een leiding barst, bel dan direct een monteur. Is de leiding bevroren? Ontdooi deze niet eigenhandig. Indien de waterpijpleiding te snel warm wordt, kunnen er scheuren of breuken vormen. Voor dit soort problematiek moet altijd een monteur worden opgeroepen.

Gaslekkage

Gaslekkages moeten direct worden verholpen, eveneens voor de zekerheid van de woning als het vermijden van hoge gaskosten. Bijv. als de leverancier een drukverlies heeft geconstateerd of als het ruikt naar gas. Wacht niet en neem rechtstreeks contact op met onze loodgieter. Onze loodgieters lokaliseren het gaslek en repareren het doorgaans binnen 1 dag. Vandaag een gas loodgieter nodig? Bel ons: 0181-201022

Waarom kiest u voor ons?

Lokale loodgieter

Wij werken vanuit Spijkenisse en kunnen hierdoor veelal binnen 1 uur* bij u op de stoep staan!

Kwaliteit en duurzaamheid

Ons team van ervaren loodgieters leveren kwaliteit werk af en gebruiken hierbij duurzame materialen

24/7 bereikbaar

Een verstopping of lekkage komt altijd ongelegen. Daarom zijn onze monteurs 24/7 bereikbaar.