Help! mijn toilet is verstopt

Een verstopping in het toilet is altijd enorm vervelend en moet snel worden opgelost. Je wilt immers niet zonder een werkende toilet zitten! Onze loodgieter Spijkenisse en omgeving begrijpt dat en wij staan daarom graag voor je klaar om de verstopping te verhelpen.

Voorkom een verstopt toilet

Om te voorkomen dat je toilet verstopt raakt, is het belangrijk om geen rare voorwerpen door te spoelen zoals; toiletblokjes of vochtige doekjes. Het is gemakkelijk op te voorkomen: spoel alleen toiletpapier door en gooi bijvoorbeeld geen billendoekjes of tampons in het toilet. Controleer ook altijd of er niets in de zwanenhals zit, zoals toiletblokjes of wc-rollen, aangezien deze ook een blokkade kunnen veroorzaken.

Het oplossen van een toilet verstopping

Onze specialisten zullen in de meeste gevallen de toiletpot verwijderen en vervolgens de verstopping te verwijderen met hoge waterdruk of mechanische reiniging. Afhankelijk van de aard van de verstopping kunnen we deze met behulp van verschillende reinigingsstukken de klus klaren. Onze bedrijfsbussen zijn uitgerust met al het nodige apparatuur om elke verstopping te kunnen verhelpen!

Hulp nodig bij het verhelpen van een verstopt toilet? Bel vandaag nog met de loodgieter! wij zijn 24/7 bereikbaar!