Centrale verwarming Spijkenisse

De beste oplossing voor uw centrale verwarming

De centrale verwarming zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van fundamenteel belang dat de cv zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter helpt u graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een aanzienlijke besparing op de energiekosten, woonplezier en warmte in de woning. Veel voorkomende CV problemen die wij verhelpen;

Besparen op stookkosten

De centrale verwarming is niet meer weg te denken uit elke modern huis. Een cv geeft de woning warmte en woonplezier. Een perfect aangesloten centrale verwarming is van groot belang. Loodgieter Spijkenisse helpt u hier graag bij. Wij plaatsen alle bekende merken en maken gebruik van betrouwbare producten. Ook het plaatsen van het leidingwerk kunnen wij voor u in orde maken. Eveneens ook het gasleidingwerk.

Stelt uzelf de vraag op welke manier u kunt besparen op energiekosten met een effici├źnt en goed onderhouden centraal verwarmingssysteem? Wij bezitten voor alle woonsituaties het beste advies.

CV Storingen

De cv-ketel geeft het huis warmte. Wanneer er een onderbreking is in dit systeem, gaat u dat meteen vernemen. Radiatoren houden op met opwarmen en/of de douche wordt spontaan koud. CV storingen worden veelal verholpen door de CV opnieuw op te starten, maar als dit de storing niet oplost, moet u een technicus bellen. Wij verhelpen elke denkbare storing: heeft u direct een loodgieter nodig? Neem contact met ons op.

Onderhoud CV ketel

Om de ketel in optimale conditie te behouden, is regelmatig onderhoud bijzonder belangrijk. Herhaaldelijk onderhoud verlengt de levensjaren van de ketel aanzienlijk. Er zijn ook andere baten, bijv;

CV ketel installeren

Een CV-installatie neemt doorgaans een halve dag in beslag, waarbij er de keuze is tussen een ochtend- of middagsessie. In sommige gevallen kan er ook in de avonduren worden geïnstalleerd na overleg.

Op de installatiedag zal onze installateur bij u langskomen. Allereerst zal het CV-ketelsysteem worden leeggemaakt en zullen de gas- en waterleidingen worden afgesloten. Vervolgens zal de installateur de oude CV-ketel verwijderen en het rookgaskanaal inspecteren om de staat van de schoorsteen in te schatten. Als de schoorsteen niet voldoet, zal deze moeten worden vervangen.

CV-leidingen aanleggen

Om de warmte van een CV-ketel in uw huis of bedrijfspand te kunnen gebruiken, is goed leidingwerk essentieel. Het warme water stroomt door het netwerk van leidingen naar de radiatoren, vloerverwarming of kranen. Het aanleggen van leidingwerk is een taak voor een loodgieter, die bekend is met de installatietechniek. Bel hiervoor rechtstreeks met onze monteur: 0181-201022

Ook voor het omleggen van leidingen kunt u contact met ons opnemen.

Gasleiding aanleggen

Het aanleggen of verleggen van een gasleiding is geen klus die u zelf moet uitvoeren. Bij het installeren van een CV-ketel in een nieuwbouwhuis, het verplaatsen van een CV-ketel of bij het plaatsen van een nieuwe keuken met gaskookplaat moet er vaak met de gasleiding gewerkt worden. Het is verstandig om hiervoor een loodgieter in te schakelen om problemen te voorkomen en zeker te zijn van een professionele installatie. Gasleidingen worden vaak onder de grond (in de kruipruimte), in de dekvloer of in wanden aangelegd. Soms wordt er gekozen om de gasleiding langs de wand te laten lopen, wat niet het mooiste gezicht is, maar wel praktisch kan zijn.

Wij zijn klaar voor uw centrale verwarming, u ook? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om uw CV-installatie in top conditie te brengen.

Waarom kiest u voor ons?

Lokale loodgieter

Wij werken vanuit Spijkenisse en kunnen hierdoor veelal binnen 1 uur* bij u op de stoep staan!

Kwaliteit en duurzaamheid

Ons team van ervaren loodgieters leveren kwaliteit werk af en gebruiken hierbij duurzame materialen

24/7 bereikbaar

Een verstopping of lekkage komt altijd ongelegen. Daarom zijn onze monteurs 24/7 bereikbaar.